Ofte stilte spørsmål

Frem til Kaihatzus plattform lanseres i mars 2019, bruker vi denne siden som påmeldingsside til vårt første kurs - reisen til det gode portrettet med Stephen Butkus. Ved å kjøpe dette kurset nå oppnår du forhåndsrabatten på 30%.


All info under gjelder først når hovedsiden blir lansert:

Hva er prinsippene bak Kaihatzu?

Kaihatzu har et mål om å hjelpe deg til å utvikle de egenskapene du ønsker gjennom praktiske onlinekurs av ypperste klasse fra våre velrennomerte mentorer.

Kursets består av 4 komplementære nøkkelelementer designet for å skaffe seg en dypere og mer omfattende kunnskap om emnet:

 1. SE: Inspirerende pre recorded kurs delt i 6 hovedtemaer med flere underkategorier. I disse videoene deler våre mentorer sin kunnskap, erfaringer og unike kompetanse på sitt felt.

 2. LES: Nedlastbare og utskrivbare dokumenter tilbys sammenfatte hver av leksjonene for å støtte video kurset

 3. GJØR: Noen leksjoner blir etterfulgt av et oppdrag fra mentorene. Disse må gjennomføres for å motta kursbevis.

 4. TILBAKEMELDING: Du kan laste opp dine oppdrag på nettstedet og deretter sende inn noen eller alle av dem for å motta tilbakemelding fra Kaihatzu og dine medstudenter om viktige elementer i din læringsprosess.

Nettstedet er også en levende ressurs for alle deltagere i nettstedets forum, hvor våre medlemmer og mentorer regelmessig deler erfaringer fra ulike aspekter av sitt felt.Hvordan fungerer nettstedet?

Nettstedet består av 4 seksjoner:

 1. En generell og innledende seksjon; inkludert hjemmesiden med informasjon om mentorene, kursene som er tilgjengelige og hvordan man registrerer seg.

 2. Dashboardet; når du har registrert deg kan du administrere profilen din, bildene dine samt få tilgang til videokursene og tilhørende materiale her.

 3. Medlemstrømmen; hvor alle oppgavene som blir offentliggjort av studentene, kan ses. Påmeldte studenter kan også gi tilbakemelding og stemme på disse oppgavene.

 4. Nyheter og oppdateringer; her kan du finne mer informasjon om kursene, se innhold fra bak kulissene, lese om funksjonaliteten til nettstedet og nyheter fra mentorene selv, inkludert deres arbeid.Hvordan oppretter jeg en konto på Kaihatzu?

For å opprette en Kaihatzu-konto, besøk www.kaihatzu.no og klikk på "Registrer / logg inn" -delen i menyen øverst til høyre på hjemmesiden. Derfra kan du opprette en ny konto ved hjelp av e-posten din. Alternativt kan du bruke dine Facebook-, Instagram- og Twitter-pålogginger for å opprette en konto. Du vil da motta en registrerings-e-post. Vennligst sjekk mappene dine i søppelpost eller spamboks hvis du ikke mottar mailen.

Når du er registrert kan du kjøpe kurs og bli student eller du kan sende ett eller flere kurs som gave til en person etter eget valg. For mer informasjon om Gavekort, se avsnittet Gavekort lenger nede på siden.Hva er de tekniske kravene til å bruke Kaihatzu?

Kaihatzu-siden er kompatibel med alle nettlesere, men det anbefales at du laster ned den nyeste versjonen av den valgte nettleseren for å få de beste resultatene. Vi foreslår at du bruker Mozilla Firefox som den foretrukne nettleseren, da den har den beste fargekvaliteten.

Kan jeg bruke mobilen min eller nettbrettet for å få tilgang til kursene?

Kaihatzu-nettsiden åpnes sømløst gjennom mobil- og nettbrettleserne, kompatibel med både Apple- og Android-formater.


 KONTOINNSTILLINGER

Hvordan endrer jeg profilen min og legger til et profilbilde?

 1. Gå til menyen øverst til høyre på nettstedet og velg "MINE DASHBOARD".

 2. Velg "MY ACCOUNT SETTINGS" på menyen til venstre i dashbordet ditt.

 3. Derfra kan du endre profilen din, passordet ditt, oppdatere profilbildet ditt og legge til informasjon om hvilken type emne du er interessert i.

 4. Ditt personvern er viktig for oss, så bare ditt brukernavn og avatar bilde vil være synlig for andre brukere.

Vær oppmerksom på at du ikke kan endre USERNAME når kontoen er opprettet.

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Vi beklager virkelig at du vil forlate oss. Hvis det er noe vi kan gjøre eller du vil fortelle oss om, vennligst send oss en e-post på post@untive.com .

Hvis du er helt bestemt, vennligst kontakt oss på samme e-postadresse, og vi vil slette all informasjon. Vi sender en e-postbekreftelse når dette er gjort.


FOR STUDENTENE

Er det en tidsfrist for å ta kurset mitt?

Du har livstidstilgang til hvert kurs du kjøper. Du kan derfor starte kurset når du vil og fullføre det i ditt eget tempo. Det er ingen pålagt tidsramme, og du kan gjenta kurset så mange ganger du vil. Når det er sagt, vil du etter vår erfaring få best utbytte av og fremgang ved å ta kursene regelmessig.

Kan jeg ta ET Kurs, en leksjon eller se på en video igjen?

Ja, når du har registrert deg for et kurs, kan du gjennomgå innholdet så mange ganger du ønsker.

Kan jeg laste ned et kurs?

Du kan laste ned kursmateriellet i pdf-format, men du kan ikke laste ned videomaterialet. Videomaterialet kan nås på nettstedet når som helst.

Hvordan kan jeg laste opp oppgaver og oppdrag?

 1. Gå til menyen øverst til høyre og velg "MINE DASHBOARD".

 2. Velg "MY PORTFOLIO" på menyen til venstre i dashbordet.

Der kan du laste opp et bannerfotografi for ditt område ved å klikke på "UPLOAD BANNER IMAGE" og følge instruksjonene. Du kan også laste opp bilder til PORTFOLIO ved å klikke på UPLOAD PHOTOS knappen. Disse bildene vil også vises i STUDENTSFOTOSTREAM for hver besøkende på nettstedet for å se. Du vil bli bedt om å tildele hvert fotografi til et valgt kurs. Du kan også legge til informasjon om hvilken type kamera som brukes, detaljer om innstillingene (brennvidde, lukkerhastighet, blenderåpning og ISO). Du kan også legge til koder.

Hvor mange bilder kan jeg laste opp?

Du kan laste opp så mange bilder som du vil, og av hvilken som helst størrelse, men vi vil komprimere bilder som er over 2 MB til en 2 MB størrelse.

Kan jeg dele eT KURS?

Nei, kursene er laget for å bli tatt individuelt gjennom kontoen din. Du har ikke anledning til å laste ned videoene.

Kan jeg se videoene i full skjerm?

Ja, du kan utvide skjermen ved hjelp av kommandoen nederst til høyre på skjermbildet.

Hvordan slår jeg på eller av bildetekster og undertitler?

Du kan slå bildeteksten på og av ved å bruke kommandoen nederst til høyre på skjermbildet.

Kan jeg tilpasse videokvaliteten?

Ja, du kan utvide skjermen ved hjelp av kommandoen nederst til høyre på skjermbildet.

Hvordan får jeg tilbakebetaling om jeg er misfornøyd?

Vi beklager at du ikke fikk det du ønsket ut av kurset. Du har 30 dager full returrett etter lansering. Vennligst ta kontakt med post@untive.com med følgende detaljer:

E-postadresse knyttet til kontoen din.

Navn på kurset du vil ha tilbakebetalt.

Hvis kurset ble kjøpt gjennom PayPal, trenger vi også e-postadressen som er knyttet til PayPal-kontoen din.

gavekort- Hvordan kan jeg gi et kurs som gave?

Kurs er fantastiske gaver, og vi har derfor gjort det meget enkelt å kjøpe gavekort til noen du er glad i. Gjennom nettstedet kan du kjøpe ett eller flere kurs og sende en kupong til mottakeren på datoen du ønsker. Mottakeren kan da bruke kupongen til å velge noen av kursene som er tilgjengelige på Kaihatzu. Trykk på GAVEKORT-knappen på nettstedet fra hjemmesiden. Velg antall kurs du vil gi.

 1. Klikk Gi som gave.

 2. Fyll inn mottakerinformasjonen, skriv en melding og velg datoen du vil at vi skal sende kupongen.

 3. Klikk på CONTINUE.

 4. Neste oppslag er CHECKOUT, hvor du kan fullføre betaling med de tilgjengelige betalingsløsningen.


FEILSØKING

Hva skal jeg gjøre hvis videoen ikke laster opp eller fryser?

Hvis du har et problem med videoen, kan du prøve følgende:

 1. Sjekk at du bruker en støttet nettleser.

 2. Sjekk her for de støttede nettleserne.

 3. Kontroller at du er koblet til Internett og at forbindelsen fungerer bra

 4. Prøv å rydde cachen din. For instruksjoner se her: https://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser%27s-Cache

 5. Hvis ingen av disse løsningene fungerer, vennligst kontakt oss på post@untive.com og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Har du et problem med min gave eller kampanjekode?

Beklager å høre dette. Ta kontakt med oss på post@untive.com og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.


 KONTAKT OSS

 

Hvordan kan jeg kontakte Kaihatzu?

For generelle henvendelser vennligst kontakt post@untive.com og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Hvordan rapporterer jeg et problem?

Hvis noe ikke fungerer som du vil, vennligst kontakt oss på post@untive.com og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.